Ambachtsweg 7, 3381 LN Giessenburg

(0184) 653500 info@degraafautos.nl

Over ons

U kunt bij ons terecht voor het gebruikelijke onderhoud en de reparaties van uw auto. Voor ruitreparatie of – vervanging en de afwikkeling van schade en het herstel daarvan. De airco-service hebben wij in eigen huis alsmede een geavanceerd uitleesapparaat. Natuurlijk kunt u ook voor uw APK keuring bij ons terecht. Verder verkopen we zowel nieuwe als gebruikte auto’s plus de onderdelen zoals accu’s en uitlaten. Niet te vergeten de zomer- en winterbanden!

Heeft uw auto een elektrisch probleem? Of brandt er een motorstoringslampje op het dashboard? Dan kunt u ook bij ons terecht. Door middel van onze geavanceerde Texa uitleescomputer, zijn wij in staat om aan vrijwel alle merken en type auto’s een diagnose te stellen en u een gericht reparatieadvies uit te geven.

U wilt toch comfortabel rijden? Met ons geavanceerde uitlijnapparaat zetten wij de wielen van uw auto weer in optimale stand, voor het beste rijcomfort.

Natuurlijk weet u dat wij uw zomer- en winterbanden wisselen maar wist u ook dat wij tegen een kleine vergoeding uw banden voor u opslaan? Scheelt u een hoop ruimte thuis en bij de afspraak voor het wisselen zorgen wij dat de banden klaarliggen!

Kortom, wij zijn u graag van dienst!